Hilarius Hiiri

HILARIUS HIIREN SUURI 

AARRESEIKKAILU 

Hyväntuulista viihdettä koko perheelle:

Viime kesänä Hilarius Hiiren kylässä ensi-iltansa saanut huippusuosittu Hilarius Hiiren Suuri Aarresseikkailu on koko perheen lastenmusikaali, joka sopii yhtä lailla lasten kuin aikuisten makuun. Aina kesäkauden päätyttyä televisiostakin tuttu Hilarius lähtee ilahduttamaan lapsiperheitä erilaisiin tapahtumiin kaikkialle Suomeen. Kiertuetta tehdään ympäri talven.

Aarteen kintereillä seikkailee musikaalissa Hilarius Hiiren lisäksi myös koko joukko hiirikylän asukkaita, kuten Loru-Liisa, Lauri, Hippu Hiiri ja Rouva Koipeliini. Suuri aarreseikkailu on jännittävä kokonaisuus laulua, tanssia ja mukaansatempaavaa, tv:stä tuttua Hilarius Hiiren uutta musiikkia.

Musikaalin sisältö:

Hilarius Hiiren hyvä ystävä Loru-Liisa on löytänyt salaperäisen aarrekartan ja innostaa Hilariuksen mukaansa aarteen etsintään. Ystävykset tekevät matkaa aarteen luokse läpi hiirimetsän ja yli hiirimeren, vaan mitä tapahtuukaan kun yksinäinen Rouva Koipeliini saa myös vihiä aarteesta ja lähtee juoksujalkaa metsästämään aarretta? Ehtivätkö Hilarius Hiiri ystävineen löytää aarteen ennen Rouva Koipeliinia ja mitä kaikkea voikaan tapahtua, jos aarre joutuu vääriin käsiin? Entä muistaako Rouva Koipeliini salaisen ystävysten reseptin ja onnistuuko hän saamaan itselleen uusia ystäviä?

Musikaalin esitykset ja muu ohjelma:

Esitysten määrät sovitaan aina asiakkaan kanssa tapauskohtaisesti. Esitysten jälkeen Hilarius ystävineen leikkii lasten kanssa ja jakaa nimikirjoituksia.

Keikat:

DMD Agency Ilkka Ekman
050 304 3372 ilkka@dmdagency.fi