Parkour

PARKOUR-KOULUTUS

Parkour on varsin uusi, jatkuvasti suurempaa suosiota kasvattava liikuntamuoto, joka sopii kaikille eskari–ikäisestä eläkeläiseen. Parkourissa pyritään innovatiivisin ja katkeamattomin liikkein siirtymään mahdollisimman suoralinjaisesti paikasta toiseen. Samalla tutut ympäristön esteet, kuten muurit, kaiteet ja rakennustelineet, muuttuvat mahdollisuuksiksi ja haasteiksi.

Parkour-opetus toteutetaan turvallisesti ammattitaitoisten ohjaajien opastamana. Turvallisuus ja vastuullinen ajattelu kuuluvat olennaisena osana lajin perusluonteeseen. Ohjaajina toimivat Parkour Akatemian ammattilaiset, jotka ovat suomalaisen parkour- opetuksen pioneereja.

Hyvä parkour-tapahtuman järjestämispaikka on esim. liikuntahalli, johon toimitamme myös äänentoistotekniikan tapahtuman mielekkään toteutuksen aikaansaamiseksi. Musiikki luo myös pohjan mukaansa tempaavalle toiminnalle. Parkour-opetukseen soveltuvat esimerkiksi telinevoimisteluvälineet, kuten hyppyarkut, rekit ja puomit, sekä erilaiset kaide- ja seinärakenteet, tasot ja rakennustelineet. Opetusvälineistö kulkee pääsääntöisesti mukanamme.

Lähde mukaan täysin uudenlaiseen trendikkääseen harrastemuotoon, joka tulee valloittamaan nopeasti Suomea.

Kysy lisää parkour-opetuksestamme, vastailemme mielellämme kaikenlaisiin aiheen tiimoilta heränneisiin kysymyksiin.

Koulutus tiedustelut:

DMD Agency Ilkka Ekman
050 304 3372 ilkka@dmdagency.fi